Image

Góg Tibor

felmérés, adatgyűjtés

+36 70 425 3438
gog.tibor@smartscan.hu

Agrármérnökként végeztem a Szent István Egyetemen, majd néhány év tapasztalatszerzés után alapítottam meg saját cégemet. A Tokaj Viridis Kft. ügyvezetőjeként 15 éve foglalkozunk projektmenedzsmenttel, emellett kezdtem bele a smartscan.hu tervezési üzletágunk kiépítésébe. Ennek egyik meghatározó eleme a lézerszkennelés és a modern dróntechnológia alkalmazása, amelyet az épületfelmérések mellett mezőgazdasági vizsgálatokra is használunk. Az innováció fontos a számunka. A modern technológia adta lehetőségek olyan dimenziókat nyitnak meg, amelyek professzionális szintre emelik projektjeink kezelését.

Cégünk alapelve a megbízhatóság, üzletágunk mottója: gyors, pontos, hiteles!

A tudomány, a technológia nem old meg minden problémát, de tudomány és technológia nélkül semmiféle problémát nem lehet megoldani.

Teller Ede

Bálint Krisztina

adatfeldolgozás, tervezés

+36 70 624 9687
balint.krisztina@smartscan.hu

Építészmérnökként végeztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Közel húsz éves szakmai tapasztalatom során a Bodonyi Építészirodában tervezőmunkatársként, később pedig önálló tervezőként dolgoztam. Számomra a tervezés maga az alkotás, amelyben benne rejlik a kihívás, hogy a megjelenő igényeknek való megfelelés mellett időtálló, fenntartható és maradandó legyen. A Tokaj Viridis Kft. SmartScan üzletág kialakításának a kezdetektől részese vagyok. A modern technológiára épülő digitális felmérési és tervfeldolgozási folyamatok a hagyományos eljárásokkal karöltve egy tudatosabb, precízebb szintre emelik a tervezést.

„Ahhoz, hogy építész legyél, ki kell fejezned a valódi világot: természetet, történelmet, tradíciókat, társadalmat egy térbeli építménnyel, melynek alapja a tiszta, őszinte logika.”

Tadao Ando
Image